• Østerbyskolen
    Helle Boelt Hindsgaul den 17-12-2014
    Læs Joanna Musical News fra dag 2
    Vivi Christensen den 05-12-2014
    Jeg møder desværre hver morgen til min rædsel rigtig mange børn uden cykellys på, det er både de store og også dem helt ned i de mindste klasser.
    jeg har sagt til flere af børnene at det er vigtigt at de får noget lys på, for det er svært at se dem, og især hvis det regner eller er tåget, jeg har ikke sagt det for at skælde ud, men udelukkende fordi man bliver forskrækket at der pludselig er en foran som ikke har lys på.
    Jeg har svært ved at forstå at man som forældre ikke sammen med sine børn engang imelllem går cyklen efter, og specielt her når det bliver mørkt, det vil være forfærdeligt hvis et barn bliver ramt fordi han/hun ikke havde lys på, det tager IKKE 5 MIN at sætte lygter på cyklen og det kan være med til at redde jeres børns liv .

Med venlig hilsen.

Karl-Martin Runge Jessen
    Vivi Christensen den 04-09-2014
    Til forældre med børn i 3. – 9. klasse.
    Der kommer mobilklinik ud til skolerne.
    I denne foretages eftersyn og forebyggende behandling.
    Børn i de mindre klasser vil gerne have deres forældre med og indkaldes derfor til klinikken i Brørup.
    Mobilklinikken bliver taget i brug i uge 46 2014.
    Ved behov for egentlig behandling i form af fyldninger, tandudtrækning, tandregulering og lignende gives der tid til dette på klinikken i Brørup.
    Vejen kommunale tandpleje
    Fredensvej 3H, 6650 Brørup